August 23

0 comments

Hoe opruimen je leven transformeert!

By Carolyn

August 23, 2020


KonMari Methode™️


Het geweldige aan de gehele KonMari Methode™️ van opruimen is dat je je hele huis door kunt en per categorie je leven sorteert in plaats van per locatie. Je ruimt eens en voor altijd goed effectief anders op. Anders dan je ooit gewend bent of geleerd hebt van je moeder of vader.


Eigen huis


Je vervalt na het leren van hoe te vouwen, op te hangen en op te bergen nooit meer in chaotische rommel. Waarom? Omdat alles letterlijk zijn eigen ‘huis’ heeft.


Inspireer je familie


Aan het einde van de dag ruim je al je spullen in een paar minuten weg als je het al niet eerder hebt gedaan. Het meest magische is dat je ook anderen om je heen inspireert en aanzet tot mooi opruimen. Het is echt onbeschrijfelijk de impact die het heeft op jou en je dierbaren om je heen.


Overzicht


Ik heb bij ieder klant dit effect mee gemaakt en zelfs kinderen die autisme hebben vinden het super fijn om hun spullen ook op deze manier te ordenen omdat ze makkelijk alles kunnen vinden en zien omdat het overzichtelijk is.


Transformatie


De KonMari Methode™️ transformeert niet alleen jouw leven maar ook die van anderen. Het heeft een super mooi positief effect op het gehele huishouden. Iedereen leert waar alles woont en daardoor ontstaat er veel meer rust, ruimte, overzicht en succes in alle facetten van je leven.


Zelf starten?


Wil je een eerste stap zetten? Ken je de KonMari Methode™️? Of misschien ken je de KonMari Methode™️ niet? Download dan gratis mijn ultieme stappenplan voor een opgeruimde kledingkast om alvast een mooi begin te maken. Ik ben opgeleid door Mari Kondo en ben dus KonMari Consultant in training.


5 Categorieën


Kleding is de 1e categorie van de 5 die je doorloopt met deze Methode™️ van Mari Kondo. Als je nu echt niet alleen de energie kunt opbrengen om te starten dan kun je ook leuk gezellig deelnemen aan één van mijn maandelijkse online cursussen van De Opruim Revolutie. Klik op de link voor meer informatie.


HappiNest


Word in ieder geval ook lid van de gratis facebook groep Happinest voor meer inspiratie zodat je mij ook beter leert kennen.


Laat je me weten wat je er van vind? Ben je al begonnen? Hoe ver ben je met je huis mooi op te ruimen? Ook als het je nog niet is gelukt dan ben ik er juist ook voor jou om je te helpen. Ik ben wel heel benieuwd naar je verhaal.

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Begin met het opruimen van je kledingkast en doe mee met de 5 daagse challenge

>