Ontketen je Innerlijke Stijl: Schrijf je in voor de 5-daagse Kledingkast Magic Challenge!

Dit Voorjaar van:

 21 Maart - 25 Maart 2024

Transformeer je kledingkast in een bron van zelfvertrouwen en stijl in slechts 5 dagen!

Laat jezelf stralen terwijl je jouw kledingkast aanpakt met mijn unieke methode, zodat je nooit meer kostbare tijd verspilt aan zoeken naar dat ene perfecte item. Ontdek de magie van een georganiseerde kast waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt, waardoor je keer op keer prachtige, afwisselende outfits kunt samenstellen. Schrijf je nu in en laat de wereld zien hoe zelfverzekerd en stralend je kunt zijn en alles in jouw kleuren combi!

Kledingkast lila met naturel kleuren

MET GEMAK RUIM JIJ JE KAST OP SAMEN MET MIJ 

Even voorstellen...

Hoi, Ik ben Carolyn het gezicht achter carolynchadwick.com, en als moeder van twee twintigers en KonMari getrainde Opruim Coach, gevestigd in het betoverende Arnhem, ken ik als geen ander de struggle van een net huis behouden en jongleren met een druk gezinsleven. Opruimen is niet enkel wat spullen verplaatsen; het draait om een serene omgeving te creëren waar jij en je dierbaren kunnen stralen. Spring aan boord van deze avontuurlijke reis terwijl we handige tips en inventieve trucjes ontdekken om je kledingkast en je leven te vereenvoudigen. Samen gaan we opruimen en ruimte maken voor een kledingkast waar je hart sneller van gaat kloppen!

De Benefits van Opruimen

Als jouw opruim- en overvloedcoach sta ik naast jou in jouw reis naar een opgeruimde kledingkast en huis. Het is niet alleen een reis naar een opgeruimde omgeving, maar ook naar innerlijke rust en helderheid.


Het opruimen en opschonen van je kledingkast brengt zoveel moois met zich mee. Het opent de deur naar groei, laat je stralen in zelfexpressie en vergroot je zelfvertrouwen.


Je zult merken dat het je dagelijkse keuzes gemakkelijker maakt en een gevoel van lichtheid en voldoening brengt. En weet je, het vermindert ook nog eens stress en overweldiging. Samen gaan we deze reis aan, en ik zal er tijdens de challenge  voor je zijn.

Liefs, Carolyn xox

Opent de deur naar groei

Het opruimen van je kledingkast opent de deur naar groei doordat het je de kans geeft om los te laten wat niet meer bij je past. Dit creëert ruimte voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden, waardoor je kunt groeien en bloeien als nooit tevoren!

Je bespaart Tijd

Het opruimen van je kledingkast bespaart tijd doordat het je helpt om efficiënter te zijn bij het kiezen van je outfits. Met een georganiseerde kast weet je precies waar alles is en hoef je niet te zoeken naar wat je wilt dragen. Dit geeft je meer tijd om te besteden aan dingen die er echt toe doen in het leven.

Vermindert Stress en overweldiging

Opruimen van je kledingkast vermindert stress en overweldiging door een gevoel van rust en orde te creëren in je omgeving. Het maakt je hoofd leeg en geeft je meer ruimte om te ademen en te genieten van het moment.

Vergroot Je Zelfvertrouwen

Het opruimen van je kledingkast vergroot je zelfvertrouwen doordat het je helpt om bewuste keuzes te maken over wat je draagt en hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Wanneer je je omringt met kleding die je mooi vindt en die goed bij je past, straal je zelfvertrouwen uit en voel je je krachtig en zelfverzekerd.

Happy klanten zeggen

Powerful cards that awaken the senses in all aspects. 

I love that each card has symbols of the universe and nature embedded in them. 

Super feminine energy and yes let's claim back that wealth again.

Marijke- Core Energetics Therapeut

In love with this amazing card deck. They touch me to the core and help me set intentions so I can keep growing and lead the way for other women to follow in their healing. 

I use them also in my practise to help other women.

Monique  - Ondernemer: Fysiotherapie praktijk

I'm quite a spiritual person and these cards help me connect to something bigger out there. I receive answers and just love the colours, the Queens/Goddesses and all the symbolism in the cards.

Pamela -  Brein Therapeut

Een geweldige ondersteuning om gefocust te blijven op je reis naar een opgeruimde kledingkast en leven

Stap binnen in de wereld van rust en organisatie! Samen met andere vrouwen gaan we op missie om je kledingkast te transformeren gedurende de challenge, van rommelig naar georganiseerd paradijs.

Laat die overweldiging achter je en omarm de vreugde van een opgeruimde ruimte. Met een beetje liefde en toewijding zul je versteld staan van de vrede en tijd die het je zal brengen. Doe je mee?

>